Вие сте тук

Аюрведични хранителни барове

Здравословна закуска с аюрведични билки за бързо възстановяване на енергията и природосъобразно хранене. Суровите барове съдържат изключително питателния плод Амалаки или Амла (мощен естествен източник на витамин С) и уникална комбинация от аюрведични билки, подбрани според индивидуалния психосоматичен тип - вата, пита или кафа. Тези три жизнени енергии (доши) влияят на всекидневния ни 24-часов биоритъм. Той пременава през шест биологични фази, като в този процес една от трите доши винаги преобладава.

Здравословна закуска с аюрведични билки - идеална за пътуване, спорт, училище или работа. Подходящ снак за вегетарианци и вегани, не съдържа глутен, добавена захар и консерванти.

Хранителните блокчета са обогатени с балансирана смес от аюрведични билки, които имат положителен ефект върху цялостната физическа форма на човек със съответната доша конституция - Вата, Пита или Кафа.

Тайната на физическото здраве и доброто психическо състояние се крие в познаването на собствената аюрведична доша конституция и активната грижа за поддържане на нейния баланс в рамките на ежедневния ни Аюрведичен биоритъм.

Това, което е добро лично за нас, може да не е добро за другите. Затова винаги е необходимо да се вслушваме в собственото си тяло и да избираме всичко според индивидуалния си конституционен тип.

Направете опознавателния доша-тест тук и разберете коя е вашата лична психосоматична конституция!

АМАЛАКИ бар ВАТА

Енергия и здраве

АМАЛАКИ бар ВАТА
4,99 лв.
-+

АМАЛАКИ бар ПИТА

Баланс и антистрес

АМАЛАКИ бар ПИТА
4,99 лв.
-+

АМАЛАКИ бар КАФА

Диета и фитнес

АМАЛАКИ бар КАФА
4,99 лв.
-+