Вие сте тук

Отзиви

Здравейте, ползвам чай за памет- BRAHMI и черен дроб - Каламега и аз съм много доволен от тях.Билковата комбинация в чая ви е удоволствие и за душата.

Ing. Zdeněk Klouček, Žatec

Аз съм лекар в Прага, Чехия Работя в университетска болница Благодарение на компанията Еверест Аюрведа имах възможността да видя или да чуя за почти чудодейни ефекти, които вашите билкови смеси могат да имат в някои случаи."

MUDr.Marie Mášková

Здравейте, никога няма да повярвам, че чаят GOKSHURA успя да ме избави от здравословните ми проблеми с гръбначния стълб.Аз съм толкова щастлив, че нямам повече проблеми и продължавам да пия Gokshura. Силно го препоръчвам на всички.

Tomáš Katrnák, Znojmo

Пия чай APANA и след години на нередовна менструация моят цикъл в крайна сметка се установи и стабилизира.

Bára

Добро утро, пия ALOCHAKA, работя на компютър ежедневно и претърпях операция. Купих го в един магазин и оттогава го купувам редовно и го използвам за мое истинско удовлетворение.

Чаят работи.

Karel

Аз страдах от безсъние много години. Започнах да пия Ашваганда и сега да спя като бебе. Аз се събуждам първа в пет и често само с будилник. На всички хора с безсъние силно го препоръчвам. Благодаря ви, че съществувате и помагате!

Уважаеми господа, докато пътувах в красивата ви страна преди няколко седмици, купих някои от горепосочените чайове и очевидно има много благоприятен ефект върху нивата на кръвта захар / глюкозата.

Emile van Rijswijk, Picton, New Zealand

Разговаряхме за моята операция и ми препоръчахте чай Нимба. Изпих два пакета. Макар че трябваше да се подложа на операция отново, чаят ми помогна да си очистя кръвта и след операцията всичко тръгна много добре.

Květa Nováková

Здравейте, започнах да пия чай преди месец и чувствам промяна.Не съм толкова нервен, колкото и преди и се потя по-малко. Изпивам 4-5 чаши чай, като част от водния дневен прием, в т.ч. два вида чай на ден

Kovácsová Ildikó, Bratislava

Здравейте, пия чай VATA повече от седмица, наистина е вкусен и ме успокоява.

Здравейте, чаят RANJAKA подобри състоянието на моя далак и храносмилателни разстройства. Един месец редовно използване и чувствам промяна.

Marta

Аз само мога да препоръчам тези чайове-имат страхотен ефект. Търсех естествени средства за моите здравословни проблеми и най-накрая ги намерих :-)

Jana

Добро утро, започнах да приготвям чай SARPAGANDHA за високо кръвно налягане за съпруга ми. Той използва хапчета и кръвното му продължава да се увеличава. След една седмица употреба на чай, налягането намаля до 125. Благодарим ви, че внасяте чайовете.

Olga

Здравейте, преди един месец си взех VIDANGA-чай за отслабване по време на почивката си и съм много доволен от това. След няколко седмици загубих 3 килограма.

A. Vaškovský, Hradec Králové

Здравейте, имах голям проблем със съня ми. Започнах да пия чая ASHWAGANDHA и сега спя като малко бебе, благодаря.

T. K.

Здравейте, опитах VIDANGA чай за отслабване и наистина работи. Благодаря ви много.

Regards, Jitka

Аз наистина харесвам вашите хималайски аюрведически чайове, защото те наистина работят. Преди всичко TULSI е невероятен, усетих положителни резултати и с вашия чай за очи - ALOCHAKA. Наскоро имах проблеми с зъбите, така че имам и KANTAKARI!

Adriana Válová

Купувам чай Пита от години. Това ми помогна много пъти. Купувам и други чайове за семейството си и ги препоръчвам на много хора. Аз не харесвам хапчета от аптеката, така че ви благодаря за тези чайове.

Lída Veselá, Jičín

Силно препоръчвам чай за сън ASHWAGANDHA. Бях почти отчаян-всеки втори ден без сън. Ашваганда въздейства незабавно и ми помогна много. Той е по-ефективен от успокоителни хапчета!

Michal O.

Здравейте, аз използвах VARUNA за бъбречни проблеми. Подобри състоянието ми на бъбреците, както и атопичната ми екзема.

D. Dostálová

Здравейте, опитах чай за намаляване на теглото и той наистина помага, благодаря ви

Regards, Jeřábková M.

Здравейте, купих си чая RANJAKA и той ми действа добре (за умора и раздразнение)

S. Juránková

Добро утро, купих си NIMBA чай за акне, което доста се влоши поради стреса.След два месеца пиене на тази билкова смес напълно се отървах от акнето на лицето ми. Освен това болката по време на менструация намаля.

Regards, Adéla K.

Здравейте, опитах вече 4 чая: NIMBA, ABHAYA, BHRINGRAJ и KANTAKARI и всички имаха благоприятен ефект, затова ги препоръчвам. Благодаря и на производителите и вносителите на чая!

Lucie Švestková