Вие сте тук

Отзиви

Аз съм много доволен от чая, мога да прекратя употребата на хапчета за успокояване на нервите ми и да се чувствам по-доволен и спокоен, ще продължавам да го купувам и го препоръчвам на всички.

След като опитах вашия CHYAWANPRASH, трябва да кажа, че той е абсолютно уникален, с много е вкусен, има силен ефект върху физическото и психическото здраве, подмладява тялото и дава енергия.    

Lukáš Kumprecht, Praha

Мога да препоръча чай PRANA. При схема: редовна употреба три пъти дневно плюс физическа активност.

Jarda

Използвам чай NIMBA за кожа. Имах кожни смущения и нищо не помогна. След два-три месеца пиене на този чай, тена ми сега изглежда много по-добре.

Zuzka, Košice

Добро утро, пия ALOCHAKA, работя на компютър ежедневно и претърпях операция. Купих го в един магазин и оттогава го купувам редовно и го използвам за мое истинско удовлетворение.

Здравейте, чаят RANJAKA подобри състоянието на моя далак и храносмилателни разстройства. Един месец редовно използване и чувствам промяна.

Marta

Купувам чай Пита от години. Това ми помогна много пъти. Купувам и други чайове за семейството си и ги препоръчвам на много хора. Аз не харесвам хапчета от аптеката, така че ви благодаря за тези чайове.

Lída Veselá, Jičín

Здравейте, опитах вече 4 чая: NIMBA, ABHAYA, BHRINGRAJ и KANTAKARI и всички имаха благоприятен ефект, затова ги препоръчвам. Благодаря и на производителите и вносителите на чая!

Lucie Švestková

Аз страдах от колики. Антибиотиците не помогнаха. Само след редовната употреба на VARUNA и корекция на диетата проблемите ми изчезнаха. Помогна и и на моя партньор, който има възпаление на пикочните пътища. Благодаря ви от името на двамата!

CHYAWANPRASH ми помогна да се отърва от запек, от който страдах 14 години! След третия ден започнах да се чистя веднъж на ден.Сега след два месеца моето храносмилане е абсолютно нормализирано. Атопичната екзема изчезна!

Купувам чая от много години, те ми помагат за мое сериозно заболяване. Те са фантастични и с удоволствие да посщавам онлайн магазина, където мога да избирам от целия асортимент на едно място и да не трябва да ходя в различни магазини.

Здравейте, аз купих аюрведичен чай NIMBA и го използвам вече един месец. Кожата се подобри отлично. Акнето също изчезна. Този чай има "А" от мен!

Чаят работи! Татко ми имаше индекс на нивота на кръвна захар 8,5 - 12. След един месец употреба, индексът стана до 7. Препоръчвам го!

През целия месец приемах чай ABHAYA за намаляване на холестерола. В началото беше: 9,4, след един месец по три пъти на ден и хапче вечер стана 5,2. Благодаря много.

Irena Štěpánová

Пия чай APANA и след години на нередовна менструация моят цикъл в крайна сметка се установи и стабилизира.

Bára

Здравейте, пия чай VATA повече от седмица, наистина е вкусен и ме успокоява.

Аз наистина харесвам вашите хималайски аюрведически чайове, защото те наистина работят. Преди всичко TULSI е невероятен, усетих положителни резултати и с вашия чай за очи - ALOCHAKA. Наскоро имах проблеми с зъбите, така че имам и KANTAKARI!

Adriana Válová

Добро утро, купих си NIMBA чай за акне, което доста се влоши поради стреса.След два месеца пиене на тази билкова смес напълно се отървах от акнето на лицето ми. Освен това болката по време на менструация намаля.

Regards, Adéla K.

Намерих вашите продукти чрез моя приятелка. Тя се възстановява от операцията на шийката на матката и виждам, че чаят, който използва много й помага. Исках да опитам, така че сега пия стомашен чай. Започнах да се чувствам по-добре.

Marta Jakabová

Здравейте, имах простуда, така че купих чай TULSI. Сега след втората чаша носът ми се отпуши, болният гърло изчезна и кашлицата спря, и аз го препоръчвам на всички болни.

F. Špegár

Добро утро, благодаря ви за чаевете, които са много полезни и ефективни. Често ги препоръчвам на моите пациенти и ги използвам сама.

Jitka Pivodová, healer, Tábor

Имам алергия към цветен прашец. Започнах 7-годишно лечение по имунология, но нищо не се случи. Започнах да пия DALCHINI и след два дни всички симптоми бяха изчезнали. Не знам дали това може да е чудо, но така мисля :)

Slávka, Košice

Аз съм много впечатлен от чая. След чаша чай Ашваганда спя като бебе. Когато сте атакувани от вируси, след като пиете KATPHALA, треската намалява, възпаленото гърло се успокоява и енергийното ниво се увеличава, без да се използват хапчета!

Препоръчвам чай Pachaka . Страдам от болка под лявото ребро - в областта на стомаха или далака. След няколко дни употреба болката изчезна. Ефектът е невероятен. Сега пия чай BHRINGARAJ за коса.

Аз опитах чай на NIMBA за кожни проблеми и се кълна, че ще опитам и други чайове!

Jana