Вие сте тук

Отзиви

Здравейте, аз използвах VARUNA за бъбречни проблеми. Подобри състоянието ми на бъбреците, както и атопичната ми екзема.

D. Dostálová

Здравейте, опитах чай за намаляване на теглото и той наистина помага, благодаря ви

Regards, Jeřábková M.

Здравейте, купих си чая RANJAKA и той ми действа добре (за умора и раздразнение)

S. Juránková

Добро утро, купих си NIMBA чай за акне, което доста се влоши поради стреса.След два месеца пиене на тази билкова смес напълно се отървах от акнето на лицето ми. Освен това болката по време на менструация намаля.

Regards, Adéla K.

Здравейте, опитах вече 4 чая: NIMBA, ABHAYA, BHRINGRAJ и KANTAKARI и всички имаха благоприятен ефект, затова ги препоръчвам. Благодаря и на производителите и вносителите на чая!

Lucie Švestková

Благодарение на чая Медика, лактацията на кърмата ми се е увеличила с 50%. Нищо не ми помогна преди като този чай.

Здравейте, редовно купувам чай (KUDZU, BRAHMI) и аз съм много доволен от тях.

Regards J. Packa

Използвам чайове от известно време, те са ефективни за добър сън, успокояват, концентрират и хармонизират, прочистват кръвта и премахват хемороидите. Този, който е направил тези смеси, трябва да е бил гений.

Regards, Jirka

Здравейте, аз съм много щастлив с вашите чайове, опитах няколко от тях и всички те бяха супер

L. Hrabálková

Намерих вашите продукти чрез моя приятелка. Тя се възстановява от операцията на шийката на матката и виждам, че чаят, който използва много й помага. Исках да опитам, така че сега пия стомашен чай. Започнах да се чувствам по-добре.

Marta Jakabová

Аз страдах от колики. Антибиотиците не помогнаха. Само след редовната употреба на VARUNA и корекция на диетата проблемите ми изчезнаха. Помогна и и на моя партньор, който има възпаление на пикочните пътища. Благодаря ви от името на двамата!

Здравейте, опитах чай за възстановяване на жизнената енергия Прана. Ефектът е прекрасен. Дъщеря ми, когато видя доброто ми настроение, започна да я пие със сок. Съпругът ми също започна да го пие и от нацупен човек той стана говорител и усмихнат мъж :-))

Jitka

Купих си чай за добър сън и наистина работи !!!! Препоръчвам горещо.

Petr

Аз страдах от стомашно разстройство, придружено от диария и стомашни спазми за няколко дни, но изядох един пакет от плодовете Амалаки, което успя да спре диарията и да ме отърве от болката в стомаха.

Pataka Špaček

Здравейте, аз използвах чая дълго време и мисля, че наистина ми помага с всички възможни проблеми :) Благодаря ви и ви желая приятен ден.

Sabina Spurná

Здравейте, имах простуда, така че купих чай TULSI. Сега след втората чаша носът ми се отпуши, болният гърло изчезна и кашлицата спря, и аз го препоръчвам на всички болни.

F. Špegár

CHYAWANPRASH ми помогна да се отърва от запек, от който страдах 14 години! След третия ден започнах да се чистя веднъж на ден.Сега след два месеца моето храносмилане е абсолютно нормализирано. Атопичната екзема изчезна!

Здравейте, от детска възраст страдам от алергия към всичко, което е кисело - получавах обрив по дланите. В продължение на 14 дни пих Гаури ежедневно и след това консумирах портокал,представете си - нищо не се случи.

Kateřina

Здравейте, аз използвам NIMBA чай за моите проблеми с кожата.След няколко дни на употреба, премахнах сърбеж на кожата и обривите изчезнаха. В нашето семейство използваме чай VARUNA за бъбреците. Той премахна инфекцията, от която се притеснявахме за дълъг период от време.

D. Mazačová

Здравейте, купувам чайовете от дълго време и се контактувам с много приятна и способна дама-търговски представител. Тя се опитва да ми предостави много информация, за разлика от други компании.

Hanslová Zdena, Nové Město na Moravě

Чаят DALCHINI ми помогна през първите дни на сезона на поленовата селекция.След една седмица на пиене на чая, три пъти на ден, успях да вървя с моето куче и да бягам с него през цъфналата поляна!

Marta K.

Добро утро, благодаря ви за чаевете, които са много полезни и ефективни. Често ги препоръчвам на моите пациенти и ги използвам сама.

Jitka Pivodová, healer, Tábor

Купувам чая от много години, те ми помагат за мое сериозно заболяване. Те са фантастични и с удоволствие да посщавам онлайн магазина, където мога да избирам от целия асортимент на едно място и да не трябва да ходя в различни магазини.

Пия чай ASHWAGANDHA два пъти на ден. Това е невероятно, няма хапчета за сън, това са само билки. Трябва да кажа, че не харесвам билкови чайове, но този не е лош, харесвам го и има добър вкус. Аз го препоръчвам.

Zdenka

Здравейте, ние имаме отличниотзиви за вашите хималайски чайове. Удана ни помага с умора.Използвахме SHATAWARI за киста 8 см, след десет дни беше изчезнала Лекарят не можеше да повярва на сонографската снимка!

Martina, Džoudy store