Вие сте тук

Отзиви

Аз страдах от стомашно разстройство, придружено от диария и стомашни спазми за няколко дни, но изядох един пакет от плодовете Амалаки, което успя да спре диарията и да ме отърве от болката в стомаха.

Pataka Špaček

Купих KODAMA – Samurai ароматни пръчици в магазина за чай и трябва да кажа, че това е най-фантастичният аромат, който някога съм мирисал в живота си.

Kubus

Здравейте, имам положителен опит с ефекта и качеството на вашите чайове, особено с ASHWAGANDA.

Roman Mrůzek

Здравейте, обичам да пия чая си и те ми помагат за всичко. Кожа, умора, енергийно снабдяване.

Agnes

Мой приятел ми даде чай за уринарните пътища и аз съм много доволен от него. Благодаря!

Marcela

Здравейте, проблемите с гръбнака наистина ми причиняват силна болка. Месец на инфузия и хапчета без положителни резултати. Сега използвам GOKSHURA и все още не съм взел едно хапче. Благодаря ви за всеки ден без болка! Поздрави.

Regards, Ena

Здравейте, аз съм много удовлетворен с вашите чайове, VIDANGA ми помогна да отслабна, след като пия KALAMEGHA ми изчезнаха почти проблемите с жлъчния мехур. Сега пия Pachakaи престанах да пуша! Благодаря.

K. N.

Здравейте, баба ми има много здравословни проблеми, един от които е недостатъчно кръвоснабдяване на краката й. Тя се събужда през нощта с болка, но нищо не й помага, а след като опитала чая ви (VYANA), тя се чувства много по-добре.

N. K.

Аз съм лекар в Прага, Чехия Работя в университетска болница Благодарение на компанията Еверест Аюрведа имах възможността да видя или да чуя за почти чудодейни ефекти, които вашите билкови смеси могат да имат в някои случаи."

MUDr.Marie Mášková

Разговаряхме за моята операция и ми препоръчахте чай Нимба. Изпих два пакета. Макар че трябваше да се подложа на операция отново, чаят ми помогна да си очистя кръвта и след операцията всичко тръгна много добре.

Květa Nováková

Здравейте, имах голям проблем със съня ми. Започнах да пия чая ASHWAGANDHA и сега спя като малко бебе, благодаря.

T. K.

Здравейте, опитах чай за намаляване на теглото и той наистина помага, благодаря ви

Regards, Jeřábková M.

Вашите чайове са отлични и работят удивително добре!

Shamita Achenbach, member of Wienna symphony orchestra

Здравейте, ние имаме отличниотзиви за вашите хималайски чайове. Удана ни помага с умора.Използвахме SHATAWARI за киста 8 см, след десет дни беше изчезнала Лекарят не можеше да повярва на сонографската снимка!

Martina, Džoudy store

Добро утро, започнах да приготвям чай SARPAGANDHA за високо кръвно налягане за съпруга ми. Той използва хапчета и кръвното му продължава да се увеличава. След една седмица употреба на чай, налягането намаля до 125. Благодарим ви, че внасяте чайовете.

Olga

Чаят TULSI беше много полезен по време на настинка, след два дни пиене на чая, болезненото гърло изчезна. Вкусът му е страхотен и има невероятен затоплящ ефект. Аз препоръчвам да имате достатъчно от него през зимата!

Richard Tůma, Zbraslav

Здравейте, аз опитах в чая за черен дроб (KALAMEGHA) в Швейцария на семинар и го обожавам.

Maryam Lankarany

Уважаеми господа, баща ми прилага терапия с Вашия диабетен чай и резултатите са много, много добри (3,8). Благодаря ви.

M. Miladinovic

Здравейте, ползвам чай за памет- BRAHMI и черен дроб - Каламега и аз съм много доволен от тях.Билковата комбинация в чая ви е удоволствие и за душата.

Ing. Zdeněk Klouček, Žatec

Уважаеми господа, докато пътувах в красивата ви страна преди няколко седмици, купих някои от горепосочените чайове и очевидно има много благоприятен ефект върху нивата на кръвта захар / глюкозата.

Emile van Rijswijk, Picton, New Zealand

Здравейте, преди един месец си взех VIDANGA-чай за отслабване по време на почивката си и съм много доволен от това. След няколко седмици загубих 3 килограма.

A. Vaškovský, Hradec Králové

Здравейте, аз използвах VARUNA за бъбречни проблеми. Подобри състоянието ми на бъбреците, както и атопичната ми екзема.

D. Dostálová

Здравейте, редовно купувам чай (KUDZU, BRAHMI) и аз съм много доволен от тях.

Regards J. Packa

Купих си чай за добър сън и наистина работи !!!! Препоръчвам горещо.

Petr

Здравейте, аз използвам NIMBA чай за моите проблеми с кожата.След няколко дни на употреба, премахнах сърбеж на кожата и обривите изчезнаха. В нашето семейство използваме чай VARUNA за бъбреците. Той премахна инфекцията, от която се притеснявахме за дълъг период от време.

D. Mazačová