Вие сте тук

Отзиви

Чаят TULSI беше много полезен по време на настинка, след два дни пиене на чая, болезненото гърло изчезна. Вкусът му е страхотен и има невероятен затоплящ ефект. Аз препоръчвам да имате достатъчно от него през зимата!

Richard Tůma, Zbraslav

Здравейте, проблемите с гръбнака наистина ми причиняват силна болка. Месец на инфузия и хапчета без положителни резултати. Сега използвам GOKSHURA и все още не съм взел едно хапче. Благодаря ви за всеки ден без болка! Поздрави.

Regards, Ena

Здравейте, чаят SHUNTI ме избави от моите дългогодишни персистиращи проблеми с газовете. Нищо друго не ми помагаше, само този чай!

Jana

Добро утро, искам да се присъединя към онези, които опитаха чай VIDANGA, наистина съм щастлив с този чай, помогна ми да намаля теглото си и наистина се чувствам по-добре.: O) Така че аз ви препоръчвам, наистина работи.

H. Verešová

След като опитах вашия CHYAWANPRASH, трябва да кажа, че той е абсолютно уникален, с много е вкусен, има силен ефект върху физическото и психическото здраве, подмладява тялото и дава енергия.    

Lukáš Kumprecht, Praha

Преди да опитам чайове на "Еверест Аюрведа", нямаше чай, който да ми помогне. Вашите чайове представляват неразделна част от моя домашен комплект за първа помощ и съм очарована от ефекта. Не мога без Удана след работа.

Jan Mazanec, zdravotní masáže Praha 6

Пия KARAVI вече две седмици, чувствам се по-добре, помага.

Здравейте, аз опитах в чая за черен дроб (KALAMEGHA) в Швейцария на семинар и го обожавам.

Maryam Lankarany

Здравейте, аз съм много удовлетворен с вашите чайове, VIDANGA ми помогна да отслабна, след като пия KALAMEGHA ми изчезнаха почти проблемите с жлъчния мехур. Сега пия Pachakaи престанах да пуша! Благодаря.

K. N.

В края на 2009 г. пих чай SARPAGANDHA , защото кръвното ми налягане е доста нестабилно.След два месеца моето кръвно налягане се нормализира и се стабилизира в добро състояние.

Táňa Kulíšková, Trenčín

Здравейте, чаят на ASHWAGANDHA наистина ми помогна на проблемите със съня ми. Не мога да си спомня толкова дълъг и непрекъснат сън.

L.

Мога да препоръча чай PRANA. При схема: редовна употреба три пъти дневно плюс физическа активност.

Jarda

Опитах много алтернативни билкови лекарства, но само вашите чайове наистина работят. Чувствам се физически и психически по-добре :)

Чайовете са чудесни. Използвам ги за нарушения в уринарния тракт. Няма нужда от антибиотици. Благодаря.

Zuzana

Уважаеми господа, баща ми прилага терапия с Вашия диабетен чай и резултатите са много, много добри (3,8). Благодаря ви.

M. Miladinovic

Здравейте, баба ми има много здравословни проблеми, един от които е недостатъчно кръвоснабдяване на краката й. Тя се събужда през нощта с болка, но нищо не й помага, а след като опитала чая ви (VYANA), тя се чувства много по-добре.

N. K.

Здравейте, лимфните ми възли на ръцете, краката и гръбначния стълб бяха подути - изпитвах непоносима болка, продължила два месеца. След като пих чай KATPHALA, болката се понижи и моите възли станаха по-малки. Фантастичен ефект. Благодаря.

Laco

Аз съм много доволен от чая, мога да прекратя употребата на хапчета за успокояване на нервите ми и да се чувствам по-доволен и спокоен, ще продължавам да го купувам и го препоръчвам на всички.

Използвам чай NIMBA за кожа. Имах кожни смущения и нищо не помогна. След два-три месеца пиене на този чай, тена ми сега изглежда много по-добре.

Zuzka, Košice

Използвах CHYAWANPRASH в продължение на половин година и мога да изкажа само суперлативи за него. Не бях засегнат от простуда, кашлица ... Бях здрава много зими след това.

Имах тежки кашлица от дълго време, пиех TULSI. Алопатичните лекарства не ми помогнаха. Чаят подобри дишането ми веднага, мога да спя през нощта и след 14 дни кашлицата беше изчезнала.

Jitka

Здравейте, ползвам чай за памет- BRAHMI и черен дроб - Каламега и аз съм много доволен от тях.Билковата комбинация в чая ви е удоволствие и за душата.

Ing. Zdeněk Klouček, Žatec

Аз съм лекар в Прага, Чехия Работя в университетска болница Благодарение на компанията Еверест Аюрведа имах възможността да видя или да чуя за почти чудодейни ефекти, които вашите билкови смеси могат да имат в някои случаи."

MUDr.Marie Mášková

Здравейте, никога няма да повярвам, че чаят GOKSHURA успя да ме избави от здравословните ми проблеми с гръбначния стълб.Аз съм толкова щастлив, че нямам повече проблеми и продължавам да пия Gokshura. Силно го препоръчвам на всички.

Tomáš Katrnák, Znojmo

Пия чай APANA и след години на нередовна менструация моят цикъл в крайна сметка се установи и стабилизира.

Bára