Отпускане на мускулите на врата и гърба

GOKSHURA
  • Tribulus terrestris облекчава напрежението и сковаността в мускулите
  • Withania somnifera влияе положително върху общото спокойствие на мускулно-скелетната система
  • Подобрява подвижността на мускулите на гърба
  • Благоприятства оптимална физическо и психическо състояние
  • Zingiber officinale възстановява енергията и жизнеността на тялото
  • Asparagus racemosus има благоприятен ефект върху облекчаване на стреса и напрежението в мускулите

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: лумбални, гръдни и шийни прешлени, мускулна скованост, спазми, дискова херния, ишиас - възпаление на седалищния нерв

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

tribulus terrestris, withania somnifera, asparagus racemosus, inula helenium, tinospora cordifolia, zingiber officinale

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките, които спомагат за отпускане е най-добре да се използват 1 час преди хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти