Стимулация и добра кондиция на тялото

UDANA
  • Cinnamomum zeylanicum спомага за физическа сила и възстановява жизнеността  
  • Zingiber officinale стимулира творческата енергия по време на умора, слабост и изтощение
  • Укрепва силата на волята и целенасоченото усилие
  • Piper nigrum благоприятства облекчаването на дихателните пътища

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: хронична умора, слабост, изтощение, депресия, загуба на енергия, заекване, дихателни пътища, възстановяване след боледуване

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

zingiber officinale, cinnamomum zeylanicum, piper nigrum, cuminum cyminum

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Приемайте сутрин, веднага след като се събудите, обяд и вечер след хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти