Вие сте тук

ОТПУСКАНЕ И РЕЛАКСАЦИЯ

Наблегнете на релаксацията

ОТПУСКАНЕ И РЕЛАКСАЦИЯ
  • Boerhaavia diffusa благоприятства спокойствието и отпускането на нервната система
  • Носи усещане за релакс и приятна лекота
  • Nelumbo nucifera подпомага физическото здраве и психическия баланс

Бутан, познат като „Земята на гръмотевичния дракон” се нарича от тибетците „ло мен джонг”, което означава „Земята на лечебните билки”, защото нейните плодородни склонове и долини са изпълнени с повече от 600 лечебни билки. Бутан има чиста, девствена природа и мистични околности в полите на Хималаите. 

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС
кора

Съставки

boerhaavia diffusa, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (кора), withania somnifera, foeniculum vulgare, cymbopogon citratus

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

1 - 5 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода за поне 7 минути. Билките, които спомагат за отпускане, е най-добре да се използват по време и след хранене и 1 час преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти