Вие сте тук

ЕЛИКСИР НА ХАРМОНИЯ

Хармонизирайте тялото и ума си

ЕЛИКСИР НА ХАРМОНИЯ
  • Withania somnifera хармонизира биоенергийните системи на тялото
  • Centella asiatica благоприятства психосоматичния баланс и умственото състояние
  • Glycyrrhiza glabra регенерира телесните функции

Според традиционната тибетска медицина, основана на аюрведичните принципи, всички живи организми са съставени от пет елемента: етер, въздух, огън, вода и земя. Тези елементи се проявяват в човешкото тяло под формата на три енергии на живота, които управляват нашите телесни функции (лунг, трипа и бекен). 

Лунг: психологическо състояние, дишане, кръвообращение и нервна система. 

Трипа: храносмилане, обмяна на веществата, сетивно възприятие, температура на тялото и външен вид на кожата. 

Бекен: структура на тялото, стави, мускули, течности и имунна система. 

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

withania somnifera, centella asiatica, nelumbo nucifera, glycyrrhiza glabra, cinnamomum zeylanicum (кора), emblica officinalis, mentha arvensis

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

1 - 5 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода за поне 7 минути. Билките, които спомагат за отпускане, е най-добре да се използват по време и след хранене и 1 час преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти