Онкологично третиране

SHATAWARI
  • Withania somnifera засилва устойчивостта на тялото по време на онкологична терапия
  • Като антиоксидант подкрепя защитата на телесните тъкани
  • Ocimum sanctum засилва имунитета и жизнеността на тялото
  • Terminalia chebula активира чернодробните и метаболитните функции на организма
  • Asparagus racemosus има успокояващ ефект и оптимизира умствената сила
  • Centella asiatica подобрява хармонизирането на психичното състояние

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: онкологичното лечение

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

withania somnifera, ocimum sanctum, terminalia chebula, asparagus racemosus, centella asiatica, glycyrrhiza glabra, terminalia bellirica, andrographis paniculata, plumbago zeylanica

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути.Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

CHYAWANPRASH

Здраве и имунитет

CHYAWANPRASH
15,99 лв.
-+

NIMBA

Грижа за кожата

NIMBA
11,99 лв.
-+

GUDUCHI

Гадене и Апетит

GUDUCHI
11,99 лв.
-+