Защита и имунна система

MANJISHTA
  • Tinospora cordifolia подпомага защитните сили и имунитета на организма
  • Ocimum sanctum повишава оптималното функциониране на респираторната система
  • Withania somnifera влияе благотворно върху синдрома на уморените мускули и стави
  • Andrographis paniculata укрепва имунитета на тялото, функциите на черния дроб и детоксикацията на тялото
  • Curcuma longa помага в случай на възпаление на дихателните пътища, храносмилателния тракт, черния дроб и кожата
  • Оказва благоприятен ефект върху симптомите на тялото след ухапване от кърлеж

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: вирусни и бактериални инфекции, грипни симптоми, мононуклеоза, имунна система, билкови антибиотици, Лаймска болест, детоксикация

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

tinospora cordifolia, ocimum sanctum, withania somnifera, andrographis paniculata, curcuma longa, emblica officinalis, terminalia chebula, terminalia bellirica, glycyrrhiza glabra, tribulus terrestris, pterocarpus marsupium, santalum album, centella asiatica, terminalia arjuna

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути.Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Подобни продукти

DALCHINI

Дихателни пътища

DALCHINI
11,99 лв.
-+

NAGARA

Лимфна система

NAGARA
11,99 лв.
-+

SHUNTHI

Стомах и черва

SHUNTHI
11,99 лв.
-+

GUDUCHI

Гадене и Апетит

GUDUCHI
11,99 лв.
-+

CHYAWANPRASH

Здраве и имунитет

CHYAWANPRASH
15,99 лв.
-+