Сън и почивка

ASHWAGANDHA
  • Valeriana officinalis помага за добър сън
  • Води до общо успокоение, добра почивка и естествен сън
  • Withania somnifera подобрява физическото и психическото спокойствие
  • Дава облекчение по време на психически стрес и нервно изтощение
  • Поддържа жизнеността на тялото в случаи на слабост, умора и изтощение

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: безсъние, възбуда, нервен дистрес, претоварване, преумора, изтощение

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

valeriana officinalis, withania somnifera, centella asiatica, emblica officinalis, asparagus racemosus

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките, които спомагат за отпускане и добър сън, е най-добре да се използват 1 час преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти