Подвижност на ставите

SLESAKA
  • Tinospora cordifolia поддържа оптимални функциите на ставите
  • Подобрява изхранването и регенерацията на хрущялната тъкан
  • Укрепва цялостната устойчивост на мускулно-скелетната система
  • Cinnamomum cassia влияе благотворно на подвижността на ставите
  • Mentha arvensis помага за облекчаване на мускулната и ставна скованост

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: стави, хрущяли, сухожилия, скованост, артрит, ревматизъм, артроза, подуване на ставите

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

tinospora cordifolia, cinnamomum cassia, mentha arvensis, cinnamomum zeylanicum, pinus sylvestris

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките е най-добре да се използват 1 час преди хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти