Кръвообръщение

VYANA
  • Centella asiatica помага за поддържане на нормално кръвообращение
  • Поддържа периферното кръвообращение
  • Хармонизира сърдечно-съдовата система и нейните функции
  • Punica granatum засилва кръвообращението и оптимизира съдовата проходимост
  • Увеличава устойчивостта и гъвкавостта на стените на кръвоносните съдове

  • Антиоксидантите от нар са от полза за защита на клетките и сърдечно-съдовите функции

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: кръвоносната системни , сърдечния ритъм, пропускливост на кръвоносните съдове, кръвоснабдяването на тъканите, периферна артериална болест, васоневроза, синдром на Рейно

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

centella asiatica, punica granatum, myristica fragrans, glycyrrhiza glabra

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките, подкрепящи дейността на мозъка и на сърцето, препоръчително се приемат след хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти