Кръвообразуване и дефицит на желязо

RANJAKA
  • Terminalia arjuna оптимизира функцията на черния дроб и неговите метаболитни дейности
  • Поддържа образуването на кръвни клетки
  • Подкрепя преработването на желязо в кръвния поток
  • Valeriana officinalis оказва благотворно влияние върху сърдечно-съдовите функции
  • Намалява умората и изтощението
  • Zingiber officinale стимулира имунната система и функцията на сърцето

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: анемия, недостиг на желязо, черен дроб, далак, имунната система, функция на сърдечно-съдовата системата, хронична умора, слабост, виене на свят, шум в ушите

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

terminalia arjuna, valeriana officinalis, zingiber officinale, elettaria cardamomum, syzygium aromaticum, cinnamomum zeylanicum

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

KALAMEGHA

Черен дроб и жлъчка

KALAMEGHA
11,99 лв.
-+

RAKTAPRASH

Кръв и черен дроб

RAKTAPRASH
14,99 лв.
-+

PITTA

Спокойствие и баланс

PITTA
11,99 лв.
-+

Манго

Витамин C и A

Манго
9,99 лв.
-+