Кръвообращение и еластичност на кръвоносните съдове

ABHAYA
  • Centella asiatica помага за поддържане на нормална циркулация на кръвта във вените
  • Има благоприятен ефект при синдром на "тежки крака"
  • Подобрява функциите на кръвоносните съдове и оптимизира тяхната еластичност
  • Valeriana officinalis влияе положително на кръвното налягане
  • Terminalia bellirica благоприятства за нормалното ниво на холестерола
  • Terminalia arjuna спомага за здрава сърдечно-съдовата система

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: атеросклероза, разширени вени, язви на краката, функцията на кръвоносната система, кръвно налягане, холестерол, прекомерно съсирване на кръвта, превенция от тромбоза, емболия, мозъчен инсулт, инфаркт

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

centella asiatica, valeriana officinalis, emblica officinalis, terminalia chebula, terminalia bellirica, terminalia arjuna, andrographis paniculata, punica granatum

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките, които подкрепят мозъка, дейността на сърцето, препоръчително се приемат след хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

VYANA

Кръвообръщение

VYANA
11,99 лв.
-+

ARJUNA

Сърдечна дейност

ARJUNA
11,99 лв.
-+

RAKTAPRASH

Кръв и черен дроб

RAKTAPRASH
14,99 лв.
-+