Антиоксидантен чай за добро здраве

JAIPHAL
  • Cinnamomum zeylanicum действа като антиоксидант за защита на клетките
  • Поддържа сърдечно-съдовите функции
  • Спомага за нормалното ниво на холестерола
  • Emblica officinalis укрепва имунната система
  • Withania somnifera подобрява телесната и умствената жизненост
  • Centella asiatica помага за поддържане на активните мозъчни функции

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: антиоксидант, защита на клетъчните структури и тъкани на тялото, имунна и сърдечно-съдова система, дълголетие, стрес, стареене, бръчки, младост, жизненост

Цена: 8,00 лв.
Включен ДДС

Съставки

emblica officinalis, punica granatum, withania somnifera, centella asiatica, myristica fragrans, cinnamomum zeylanicum, elettaria cardamomum, syzygium aromaticum, piper nigrum, zingiber officinale, tribulus terrestris, valeriana officinalis

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден по време и след хранене

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. 

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Подобни продукти