Рехабилитация и оздравяване

HARIDRA
  • Terminalia chebula като антиоксидант и насърчава оптималното състояние на кожната тъкан
  • Curcuma longa има противовъзпалителен ефект и помага за премахване на токсините
  • Santalum album подобрява пречистването на кръвта и здравия външен вид на кожата
  • Укрепва имунната система и регулира телесната топлина

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: пост-оперативна рехабилитация, възстановяване на кожата, антисептик, кожни възпаления и инфекции

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

curcuma longa, pterocarpus marsupium, terminalia chebula, santalum album,

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути.Билките за пречистване, се приемат препоръчително на празен стомах сутрин, половин час преди ядене, обяд и вечер преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

NIMBA

Грижа за кожата

NIMBA
11,99 лв.
-+

BHRINGARAJ

Грижа за косата

BHRINGARAJ
11,99 лв.
-+

RAKTAPRASH

Кръв и черен дроб

RAKTAPRASH
14,99 лв.
-+

PITTA

Спокойствие и баланс

PITTA
11,99 лв.
-+