Кандида и кожни гъбички

GAURI
  • Curcuma longa способства за отстраняването на токсините от кръвта
  • Предотвратява възпаление на телесните органи
  • Santalum album подобрява пречистването на кръвта и способства за доброто състояние на кожата
  • Cinnamomum casia регулира нормални нива на кръвната захар
  • Foeniculum vulgare влияе благотворно на храносмилателната система и очиства отделителната система
  • Emblica officinalis укрепва имунната система

Категория: Кандидоза, микоза, херпес, млечница, хемороиди, имунна система, хронична умора, ниско ниво на енергията, изтощение

Цена: 10,20 лв.
Включен ДДС

Съставки

curcuma longa, cinnamomum cassia, emblica officinalis, zingiber officinale, pterocarpus marsupium, foeniculum vulgare, santalum album

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за пречистване, се приемат препоръчително на празен стомах сутрин, половин час преди ядене - обяд и вечер преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Подобни продукти