Грижа за косата

BHRINGARAJ
  • Curcuma longa спомага за поддържане на здрава кожата на скалпа и състоянието на косата
  • Подобрява оптималното функциониране на черния дроб
  • Centella asiatica подкрепя периферната циркулация и кръвоснабдяването на кожата
  • Terminalia bellirica има благоприятен ефект върху дейността на храносмилателния тракт
  • Засилва функцията на черния дроб и усилва имунната система

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: коса, растеж, побеляване, опадане на косата, здравина на косата, суха кожа, пърхот, сърбеж, псориазис

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

curcuma longa, centella asiatica, terminalia bellirica, emblica officinalis, glycyrrhiza glabra

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

KESHAPRASH

Коса и кожа

KESHAPRASH
14,99 лв.
-+

NIMBA

Грижа за кожата

NIMBA
11,99 лв.
-+

KALAMEGHA

Черен дроб и жлъчка

KALAMEGHA
11,99 лв.
-+

PITTA

Спокойствие и баланс

PITTA
11,99 лв.
-+