Детоксикация на хронисмилателния тракт

TRIPHALA
  • Glycyrrhiza glabra влияе положително върху оптималното функциониране на стомашно-чревния тракт при чувствителни хора
  • Terminalia chebula насърчава пречистването на стомашно-чревния тракт
  • Terminalia bellirica подпомага храносмилането и чревната перисталтика
  • Emblica officinalis хармонизира дейността на стомашно-чревния тракт
  • Подпомага за имунитета на чревната флора
  • Curcuma longa поддържа здравословно и комфортно храносмилане

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: детоксикация, хронични храносмилателни и чревни заболявания, болест на Крон, стомашно възпаление, стомашна хиперкиселинност, язви, възпаления, инфекции, диария, гадене

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

glycyrrhiza glabra, emblica officinalis, terminalia bellirica, terminalia chebula, curcuma longa, cymbopogon citratus, withania somnifera, tinospora cordifolia

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

3 - 4 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за пречистване, се приемат препоръчително на празен стомах сутрин,обед и вечер преди лягане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

GUDUCHI

Гадене и Апетит

GUDUCHI
11,99 лв.
-+

SHUNTHI

Стомах и черва

SHUNTHI
11,99 лв.
-+

KHANA

Добро храносмилане

KHANA
11,99 лв.
-+

CHYAWANPRASH

Здраве и имунитет

CHYAWANPRASH
15,99 лв.
-+