Алергия и здравословно храносмилане

KARAVI
  • Glycyrrhiza glabra повишава оптималното храносмилане при чувствителни хора, засегнати от алергии
  • Curcuma longa влияе положително върху гастроинтестиналната дейност
  • Foeniculum vulgare подобрява храносмилането и пречистването
  • Terminalia chebula има благоприятен ефект върху гастроинтестиналните функции
  • Terminalia bellirica подпомага доброто храносмилане и чревната перисталтика
  • Emblica officinalis хармонизира храносмилателния тракт

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категории: хранителни алергии (глутен, пшенично брашно, соя, фасул, мляко, яйца, домати, целина, спанак, ябълки, кайсии, праскови, ягоди, ядки и т.н.), детоксикация на храносмилателния тракт, обриви, екзема, уртикария

-+
Цена: 12,99 лв.
Включен ДДС
Хималайские билки традиционно се варят от 3 до 5 минуты, у выпад че служат като сродок за оптимізиране на психічноте і тілесные функции. Такие отвараты има посильный эффект, помек смак і влияе благоприятно на храносмилането ні, а всяко неразположение е пряко або косвено свързано с нашето храносмилане. Отделните части на билките (цвет, плод, насенне, стъбла, листа, кора и корені) се натрошават и смилат на малки часці, за да се спасцігне най-добър эффект от Аюрведичните смеси. За да спінем оптимальний ефект від білковата відвару, тя трябва да се приема топла, за предпочитане сутрин преди закуска, пpедня един час переди хранене і вечер преди лягане. Продължителността на употреба зависи от състоянието на всекі човек. Направете една седмица почівка, след зав'ршването на всяка кутія чай. Специфичниет вкус на все чай е част от неговия терапевтичен ефект і съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тазі връзка не се препоръчват ніякие подсладители.

Съставки

glycyrrhiza glabra, curcuma longa, zingiber officinale, terminalia bellirica, terminalia chebula, foeniculum vulgare, emblica officinalis, asparagus racemosus, trigonella foenum-graecum, cuminum cyminum, ocimum sanctum, carum carvi

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти