Зъби и венци

KANTAKARI
  • Syzygium aromaticum влияе благотворно за защита на зъбите
  • Curcuma longa помага в случаи на възпаление на венците
  • Поддържа дезинфекция на устната кухина
  • Terminalia chebula успокоява раздразнените черепни нерви
  • Terminalia bellirica действа като антиоксидант и укрепва имунната система

Подходящ за редовно изплакване на устата

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: зъби, венци, пародентоза, плака, нарушаване на емайла, свеж дъх

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

syzygium aromaticum, curcuma longa, terminalia chebula, terminalia bellirica, zingiber officinale, emblica officinalis, mentha arvensis, centella asiatica, ocimum sanctum

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за стимулиране е най-добре да се използват сутрин, веднага след като се събудите, 1/2ч. преди хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти