Черен дроб и жлъчка

KALAMEGHA
  • Andrographis paniculata подкрепя общото пречистване и детоксикацията на организма
  • Подобрява оптимално функциониране на черния дроб по време на прекомерен стрес
  • Curcuma longa подобрява противовъзпалителната защита на черния дроб
  • Terminalia arjuna подкрепя нормалното функциониране на черния дроб
  • Tinospora cordifolia укрепва имунната система

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категория: черен дроб, жлъчка, камъни в жлъчката, детоксикация, обмяна на веществата, възпаления, инфекции, хепатит, цироза

-+
Цена: 11,99 лв.
Включен ДДС

Съставки

andrographis paniculata, curcuma longa, terminalia arjuna, tinospora cordifolia, terminalia bellirica, piper longum, glycyrrhiza glabra, phyllanthus emblica

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за подпомагане на черен дроб, далак, функционирането на стомаха, храносмилателната система и абсорбирането, препоръчително се приемат по време на хранене.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти

RAKTAPRASH

Кръв и черен дроб

RAKTAPRASH
14,99 лв.
-+

NIMBA

Грижа за кожата

NIMBA
11,99 лв.
-+

BHRINGARAJ

Грижа за косата

BHRINGARAJ
11,99 лв.
-+

PITTA

Спокойствие и баланс

PITTA
11,99 лв.
-+

Манго

Витамин C и A

Манго
9,99 лв.
-+