висока температура и умора

KATPHALA
  • Inula helenium има успокояващ ефект върху гърлото и зоната на гърлото
  • Piper nigrum помага за изчистване на дихателните пътища
  • Ocimum sanctum влияе положително на респираторния тракт
  • Спомага отхрачването и регулира температурата на тялото
  • Emblica officinalis активира имунната система
  • Zingiber officinale поддържа устойчивостта на тялото

Разгледайте естествената колекция от билки и ръчната изработка на чай в Непал

Категории: симптоми на грип, повишена телесна температура, бронхит, възпаление на сливиците, подути лимфни възли

-+
Цена: 12,99 лв.
Включен ДДС
Хималайские билки традиционно се варят от 3 до 5 минуты, у выпад че служат като сродок за оптимізиране на психічноте і тілесные функции. Такие отвараты има посильный эффект, помек смак і влияе благоприятно на храносмилането ні, а всяко неразположение е пряко або косвено свързано с нашето храносмилане. Отделните части на билките (цвет, плод, насенне, стъбла, листа, кора и корені) се натрошават и смилат на малки часці, за да се спасцігне най-добър эффект от Аюрведичните смеси. За да спінем оптимальний ефект від білковата відвару, тя трябва да се приема топла, за предпочитане сутрин преди закуска, пpедня един час переди хранене і вечер преди лягане. Продължителността на употреба зависи от състоянието на всекі човек. Направете една седмица почівка, след зав'ршването на всяка кутія чай. Специфичниет вкус на все чай е част от неговия терапевтичен ефект і съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тазі връзка не се препоръчват ніякие подсладители.

Съставки

inula helenium, piper nigrum, ocimum sanctum, emblica officinalis, zingiber officinale, myrica rubra, centella asiatica, curcuma zedoaria

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути. Билките за регенериране и подобряване състоянието на дихателните пътища, се приемат препоръчително на празен стомах сутрин веднага след събуждане.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Пазете далече от деца. Не превишавайте препоръчаната доза. Не използвайте като заместител на балансираното хранене. Съхранява се на сухо място под 25°C. Не се препоръчва за деца, бременни и кърмещи жени.
Страна на произход: Непал

Подобни продукти