Вие сте тук

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ на www.everest-ayurveda.bg

 

1) ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОНТАКТ С ПРОДАВАЧА:

"Аюрведа здраве“ ЕООД, е регистрирано местно лице с адрес: гр. София 1574, ул. "Гео Милев" №116-Б, бл.53, вписано в Търговския регистър с ЕИК: 203356719 и идентификационен № по  ДДС: BG203356719,  info@everest-ayurveda.bg

Моля прочетете внимателно настоящите условия:

Всички поръчки, направени и финализирани на сайта www.everest-ayurveda.bg се считат за задължителни и купувачът потвърждава, че той или тя е  запознаят с тези Общи условия, както и с реда за претенций, както е посочено на www.everest-ayurveda.bg. При изпращане на поръчката, купувачът е длъжен да приеме и закупи стоката,която е поръчал. Всяка поръчка се потвърждава от Продавача на Купувача чрез изпращане на мейл по електронна поща. Продавачът си запазва правото да откаже поръчката изцяло или частично, ако поръчаната стока не е в наличност или има други причини за осъществяване на доставката. В такъв случай Купувача ще бъде уведомен директно, за да може страните да се споразумеят за следващите стъпки.

 

2) ИЗПРАЩАНЕ И ОПАКОВАНЕ 

Разходите за пощенски и опаковъчни разходи не са включени в цената на продукта. Цената за доставка е 6,00 лв за София и страната, в случай, че купувача поема доставката. При поръчка на стойност над 68 лв доставката се поема от Продавача.

В момента на предаване на стоката на куриер, "Аюрведа здраве" ЕООД се освобождава от риска, който се прехвърля върху Клиента.

"Аюрведа здраве" ЕООД не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.

При предаване на стоката Клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката и е на посочения от клиента адрес. При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, "Аюрведа здраве" ЕООД се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.

Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 72 часа от получаването й.

 

3) ВРЕМЕ ЗА ДОСТАВКА

Стоките се изпращат всеки работен ден. Времето за доставка е следващия работен ден след изпращането, до 2 работни дни. 

Договорът за продажба от разстояние с клиента се счита за сключен от момента на потвърждаване на конкретната поръчка от страна на www.everest-ayurveda.bg.

 

4) ЦЕНИ

Всички цени, посочени в сайта са с включен ДДС. Цените, посочени на сайта не включват транспортни разходи.

 

5) ЛИЧНИ ДАННИ

„Аюрведа здраве” ЕООД  гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. Последните няма да бъдат използвани, предоставяни или довеждани до знанието на трети лица извън случаите и при условията, посочени в настоящите Общи условия. „Аюрведа здраве” ЕООД   защитава личните данни на клиента, станали му известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка. При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Общи условия, личните данни на Клиента могат да се ползват„Аюрведа здраве” ЕООД   единствено и само за целите, предвидени в договора.

6) ЗА ТЪРГОВЦИ  НА ЕДРО

Ако Вие сте търговец на едро и желаете да направите поръчка през сайта, минималната стойност на поръчката трябва да е 90,00 лв или повече, за да се възползвате от условието за безплатна доставка. Доставката се изпълнява в рамките на два работни дни. 

Оператор на електронния магазин:

Everest Ayurveda, s.r.o.
Bystrá 761/10
193 00 Praha 9, Czech Republic
info@everest-ayurveda.com