Бременност

DHANYAKA

Билкова смес за бременни жени.

  • Emblica officinalis оказва благотворно влияние върху функциите на храносмилателния тракт
  • Coriandrum sativum поддържа доброто храносмилане и помага при метеоризъм
  • Tinospora cordifolia оптимизира умственото състояние и емоционалното равновесие
  • Tribulus terrestris подобрява хормоналния баланс на репродуктивната система
  • Centella asiatica оптимизира психическото състояние

Категория: бременност

Цена: 10,20 лв.
Включен ДДС

Съставки

emblica officinalis, coriandrum sativum, tinospora cordifolia, tribulus terrestris, centella asiatica, cinnamomum aromaticum, glycyrrhiza glabra, trigonella foenum-graecum, foeniculum vulgare, ocimum basilicum

Тегло

100 гр насипен чай

Препоръчителна доза

2 - 3 чаши на ден

Приготвяне

Поставете една чаена лъжичка от билковата смес (2 g) да ври в продължение на 3 - 5 минути или запарете в 250 мл вода поне 10 минути.

Употреба

Хималайските билки традиционно се варят в продължение на 3 до 5 минути в случай, че те служат като средство за оптимизиране на психическите и телесни функции. Така отварата има по-силен ефект, по-мек вкус и благотворно влияние върху нашето храносмилане, което позволява правилното усвояване на полезните екстракти на Хималайските билки. Чая се консумира, като част от ежедневния ни режим на прием на течности, за период до възстановяване на съответните функции на организма. Ако правите билкова терапия, чая може да се използва за период от 1 до 3 месеца, в съответствие с дневната доза, посочена на етикета. Направете една седмица пауза, след завършването на всяка кутия чай.

Препоръчително е да се приемат максимум два вида чай едновременно. За намаляване на симптомите при общи заболявания, в случай на психичен и телесен дисбаланс, могат да се включат повече видове чай в дневния или седмичен режим . В такъв случай, чаевете се пият отделно с един час интервал. Когато чая се пие като стимулиращо или поддържащо средство, билковата отвара може да се приема за неопределен период. За оптимален ефект, чая се консумира топъл и преди хранене. Специфичният вкус на всеки чай е част от неговия терапевтичен ефект и съответства на Аюрведичните свойства на шестте вкуса. В тази връзка не се препоръчват подсладители.

Подобни продукти